03.01.2018 г.

549841

Boux Avenue discount code Miss Selfridge coupons House of Fraser discounts Myvitamins Discountscheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale ... още

03.01.2018 г.

5418912

JD Sports promotion code Boux Avenue coupon code Miss Selfridge student discount MandMDirect Vouchers wholesale inkjet photo paper cheap inkjet paper inkjet ... още

03.01.2018 г.

Swiss Replica Watches

Hotter Shoes voucher codes The White Company sale House of Fraser promo code Mesh Discount CodesBoots coupon code and vouchers – 30% Off appleyard ... още

За успешното провеждане на Вашите бизнес мероприятия, Комплекс "Кредо" Ви предлага оптималните решения, съответстващи на Вашите изисквания и отговарящи на целта на мероприятието.

Конферентна зала Топлик
Залата предлага отлична възможност за провеждане на семинарни обучения, фирмени мероприятия, презентации, конференции. Дава възможност за ползване при тържества, коктейли. Залата е оборудвана с шумоизолираща настилка, висикокачествена озвучителна система. Има възможност за използване на мултимедийна презентационна техника. Капацитетът на залата е до 150 седящи места. Има възможности за различна подредба и конфигуриране на местата, в зависимост от спецификата на събитието.

Зала А
Залата за обучение е предназначена за групи до 60 човека. Разполага с работни маси и столове, бяла преподавателска дъска, възможност за ползване на компютър за представяне на учебния материал. Залата е предпочитана за провеждане на семинари и презентации. Има възможност за ползване на интернет връзка. Снабдена с климатизация и шумоизолираща настилка, което допринася за уюта по време на обученията.

Зала Б
Залата предоставя възможност за обучение на групи до 30 човека. Разполага с бяла преподаваелска дъска, флипчарт и компютърна конфигурация. Има възможност за ползване на интернет връзка. Залата е с централна климатизация.

Зали за бизнес срещи и съвещания
За своите бизнес клиенти хотелът предлага отлична възможност за провеждане на бизнес разговори в своите три зали за бизнес срещи. Те са разположени на партера на сградата в близост до ресторанта и кафе бара, което е допълнително удобство при продължителни разговори. Залите са обзаведени с модерни и удобни мебели. Предлагат възможност за ползване на флип чарт.

Компютърна зала
Залата разполага с 10 отделни работни места оборудвани с компютри. Има възможност за високоскоростен интернет достъп. Разполага с бяла преподавателска дъска. Залата е климатизирана.

Цени
Зала Цена
Конферентна зала "Топлик" 300.00 лв.
Зала А 100.00 лв.
Зала Б 50.00 лв.
Бизнес зали 1 и 2 30.00 лв.
Безнес зала 3 50.00 лв.
Компютърна зала 50.00 лв.

* Всички цени са с включен ДДС и са за наем на залa за един ден.

Резервация за мероприятие

Онлайн резервация

Начална дата:
Мероприятие:
Продължителност: Хора:
Избор на зала/и за меропрятието:
Конферентна зала "Топлик"
Зала А
Зала Б
Бизнес зала 1
Бизнес зала 2
Бизнес зала 3
Компютърна зала

Нашият екип ще бъде на Ваше разположение по всяко време, за да Ви помогне с всички детайли по предстоящото събитие и да посрещне всички Ваши нужди, така че за Вас да остане време и енергия да се насладите на срещата и престоя си в Хотел "Кредо".

За дългосрочни мероприятия резервациите се извършват най-малко 3 (три) дни преди датата на събитието. Резервация можете да направите с Онлайн формата по-горе, на телефон: (0723) 93379 или на e-mail: info@centrecredo.com. При резервации на големи групи се ползват отстъпки за настаняване на гостите в Хотел "Кредо" от цени рецепция .

Анулиране на резервация за мероприятие: За дългосрочни мероприятия анулиране на резервацията се прави не по-късно от 5 дни в зависимост от предварително уточнената дата на събитието.

Комплекс КРЕДО
с. Трудовец
общ. Ботевград, обл. София
ул. Цар Симеон 6
тел./факс (0723) 93379
email: info@centrecredo.com