Тризвезден хотел "Кредо", като част от комплекс "Кредо" предлага уют и спокойна атмосфера за своите гости, високо качество на обслужване на достъпни цени. Модерният интериор на хотела впечатлява своите гости с изискана елегантност, лукс и неподправена индивидуалност. Удобствата, с които разполага са предпоставка както за почивка, развлечения и бизнес срещи, така и за незабравимо преживяване.

Хотелът разполага с 4 единични стаи, 13 двойни стаи с отделни легла, 2 двойни стаи със спалня и един апартамент.

Цени

Хотелът разполага с 4 единични стаи, 13 двойни стаи с отделни легла, 2 двойни стаи със спалня и един апартамент.

Вид стая Цена
Единична стая 39.00 лв.
Двойна стая 48.00 лв.
Двойна стая (спалня) 68.00 лв.
Апартамент 120.00 лв.

Цената включва: нощувка, закуска, ДДС.

Всички стаи предлагат следните удобства: централна климатизация с възможност за индивидуално регулиране на температурата, кабелна телевизия, интернет достъп, телефон, мини бар по заявка и луксозна баня.

Резервация

Онлайн резервация

Начална дата:
Крайна дата:
Стаи: Хора:
Вид стая:

За дългосрочни престои резервациите се извършват най-малко 3 (три) дни преди пристигането на гостите. Резервация можете да направите с Онлайн формата по-горе, на телефон: (0723) 93379 или на e-mail: hotel@centrecredo.com. При резервации на големи групи се ползват отстъпки от цени рецепция. Възможност за настаняване на спортни отбори при пакетна цена.

Анулиране на резервация: За големи групови настанявания анулиране на резервация се прави не по-късно от 5 дни в зависимост от предварително уточнената опция. Плащанията се извършват на рецепция, по банков път или чрез кредитна карта. Приемат се следните видове кредитни карти: Visa, Master Card и American Express.

Комплекс КРЕДО
с. Трудовец
общ. Ботевград, обл. София
ул. Цар Симеон 6
тел./факс (0723) 93379
email: info@centrecredo.com