За успешното провеждане на Вашите бизнес мероприятия, Комплекс "Кредо" Ви предлага оптималните решения, съответстващи на Вашите изисквания и отговарящи на целта на мероприятието.

Конферентна зала Топлик
Залата предлага отлична възможност за провеждане на семинарни обучения, фирмени мероприятия, презентации, конференции. Дава възможност за ползване при тържества, коктейли. Залата е оборудвана с шумоизолираща настилка, висикокачествена озвучителна система. Има възможност за използване на мултимедийна презентационна техника. Капацитетът на залата е до 150 седящи места. Има възможности за различна подредба и конфигуриране на местата, в зависимост от спецификата на събитието.

Зала А
Залата за обучение е предназначена за групи до 60 човека. Разполага с работни маси и столове, бяла преподавателска дъска, възможност за ползване на компютър за представяне на учебния материал. Залата е предпочитана за провеждане на семинари и презентации. Има възможност за ползване на интернет връзка. Снабдена с климатизация и шумоизолираща настилка, което допринася за уюта по време на обученията.

Зала Б
Залата предоставя възможност за обучение на групи до 30 човека. Разполага с бяла преподаваелска дъска, флипчарт и компютърна конфигурация. Има възможност за ползване на интернет връзка. Залата е с централна климатизация.

Зали за бизнес срещи и съвещания
За своите бизнес клиенти хотелът предлага отлична възможност за провеждане на бизнес разговори в своите три зали за бизнес срещи. Те са разположени на партера на сградата в близост до ресторанта и кафе бара, което е допълнително удобство при продължителни разговори. Залите са обзаведени с модерни и удобни мебели. Предлагат възможност за ползване на флип чарт.

Компютърна зала
Залата разполага с 10 отделни работни места оборудвани с компютри. Има възможност за високоскоростен интернет достъп. Разполага с бяла преподавателска дъска. Залата е климатизирана.

Цени
Зала Цена
Конферентна зала "Топлик" 300.00 лв.
Зала А 100.00 лв.
Зала Б 50.00 лв.
Бизнес зали 1 и 2 30.00 лв.
Безнес зала 3 50.00 лв.
Компютърна зала 50.00 лв.

* Всички цени са с включен ДДС и са за наем на залa за един ден.

Резервация за мероприятие

Онлайн резервация

Начална дата:
Мероприятие:
Продължителност: Хора:
Избор на зала/и за меропрятието:
Конферентна зала "Топлик"
Зала А
Зала Б
Бизнес зала 1
Бизнес зала 2
Бизнес зала 3
Компютърна зала

Нашият екип ще бъде на Ваше разположение по всяко време, за да Ви помогне с всички детайли по предстоящото събитие и да посрещне всички Ваши нужди, така че за Вас да остане време и енергия да се насладите на срещата и престоя си в Хотел "Кредо".

За дългосрочни мероприятия резервациите се извършват най-малко 3 (три) дни преди датата на събитието. Резервация можете да направите с Онлайн формата по-горе, на телефон: (0723) 93379 или на e-mail: info@centrecredo.com. При резервации на големи групи се ползват отстъпки за настаняване на гостите в Хотел "Кредо" от цени рецепция .

Анулиране на резервация за мероприятие: За дългосрочни мероприятия анулиране на резервацията се прави не по-късно от 5 дни в зависимост от предварително уточнената дата на събитието.

Комплекс КРЕДО
с. Трудовец
общ. Ботевград, обл. София
ул. Цар Симеон 6
тел./факс (0723) 93379
email: info@centrecredo.com